Переселенки за допомогою театру розповіли чиновникам про свої проблеми

Переселенки за допомогою театру розповіли чиновникам про свої проблеми
Переселенці

Зустріч із переселенками, яка відбулась у клубі Кабінету міністрів України, минула у форматі інтерактивного театру

Жінки-переселенки з семи областей України поділились своїми проблемами та баченнями їх розв'язання із міністром з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадимом Чернишем, народними депутатами Марією Іоновою та Оленою Кондратюк з міжфракційного об’єднання «Рівні можливості», а також із представниками уряду, громадських та міжнародних організацій. Зустріч у клубі Кабінету міністрів України відбулась у форматі інтерактивного театру.

Під час вистави, підготованої та показаної двадцятьма переселенками, що наразі проживають у семи областях Східної, Центральної та Західної України, у глядачів була можливість впливати на перебіг дій та обговорювати питання, пов’язані з викликами та проблемами, показаними у виставі.

«Ви дуже реалістично показали ці проблеми, і міністерству про них відомо, – наголосив міністр. – Щодо права голосувати для переселенців, ми працюємо в цьому напрямку, але наразі потрібно, щоб громадськість також активно демонструвала свою позицію з цього питання, щоб люди показували, що це потрібно».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: