Розкіш, відтворена в металі. Як виглядає автопарк українських прокурорів

Розкіш, відтворена в металі. Як виглядає автопарк українських прокурорів
Як виглядає автопарк українських прокурорів

Завдяки кампанії е-декларування «Главком» дослідив, як живуть керівники обласних прокуратур і якими автомобілями володіють вони та їхні родини

Наприклад, прокурор Вінницької області В`ячеслав Соколовий, який працює в органах прокуратур з кінця 90-х, минулого року отримав право користування на позашляховик Toyota Land Cruiser. Машиною, відповідно до декларації, володіє його батько.

Син прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка Ігор у 2015 році також придбав коштовну річ – новеньку Volvo V40 Cross Country майже за 700 тис. гривень. Власник машини пішов стежкою батька – обіймає посаду прокурора Одеської місцевої прокуратури №3, задекларував у 2015 році 89 тис. гривень зарплати та близько 150 тис. гривень доходу від відчуження іншого майна.

У родині Коваленків, яка задекларувала понад мільйон гривень, шведські автівки – у пошані. Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко чотири роки тому придбав Volvo XC90, а його дружина Анжеліка трохи раніше стала власницею Volvo XC60.

Повну версію статті «Бути прокурором удвічі вигідніше, ніж поліцейським. Що показали е-декларації» читайте за посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: