У США військовий поїзд часів Другої світової війни перетворили на затишну оселю

У США військовий поїзд часів Другої світової війни перетворили на затишну оселю

Загалом на переоблаштування вагону та роботи з проведення водопроводу й електрики пішло 8 місяців

В американському штаті Теннессі здають в оренду вагон військового поїзда, облаштований під затишне й повністю укомплектоване усім необхідним житло. Розрахована оселя на 4-х осіб. Знаходиться в передгір'ї Smoky Mountains серед лісистої місцевості поруч із національним парком.

Власником вагону є відставний підполковник. Придбав таку незвичайну власність чоловік на аукціоні. Протягом довгих років вагон просто стояв. Однак врешті власник вирішив перетворити його на будиночок для відпочинку й почати здавати в оренду туристам, пише inhabitat.com.

Загалом на переоблаштування вагону та роботи з проведення водопроводу й електрики пішло 8 місяців. Нових меблів власники не ставили: майже все використане для облаштування було вживаним.

За часів Другої світової війни цей вагон слугував кухнею. З експлуатації його вивели в 1955-у. Тоді ж помістили на військовий склад. Згадали про вагон лише під час холодної війни: з 1970 по 1988 роки він слугував для перевезення техніки й комунікаційного обладнання. З того часу по 2005 рік устаткування знову простояло на складі, доки не потрапило на аукціон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: