«Укрзалізниця» представила нові спальні вагони (фото)

«Укрзалізниця» представила нові спальні вагони (фото)
Вагони поставлять на маршрут Маріуполь  Ворохта
колаж: glavcom.ua

До кінця року передбачено отримати ще десять нових вагонів

«Укрзалізниця» завершило фінальну прийомку ще п'яти нових купейних пасажирських вагонів, придбаних за кошти державного бюджету.

За умовами контракту та згідно з домовленостями із заводом-виробником – ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» – до кінця року передбачено отримати ще десять нових вагонів, повідомили у відомстві.

Ці вагони українського виробництва будуть курсувати на найдовшому в країні маршруті, що поєднує 16 міст. Маршрут поїзда №5/6 Маріуполь – Ворохта, Рахів був розроблений спеціально для нового графіка пасажирських перевезень.

Нові спальні вагони також курсуватимуть по обороту у складі поїзда №77/78 сполученням Харків – Маріуполь.

Вагони обладнані сповивальними столиками, екологічно чистими туалетами, системами відеоспостереження у загальних зонах вагонів, системою сучасного кондиціонування повітря, розетками та USB-портами, а також сигналізацією у кожному пасажирському купе, мають збільшений обсяг багажного відділення, а також – покращене освітлення: всередині кожного купе встановлений пульт регулювання освітлення з 4 режимами, індикатором зайнятості вбиральні та кнопкою виклику провідника.

Тим часом два дні потяги в Україні можуть курсувати із запізненням. Потяги затримуватимуться через ремонтні роботи на залізниці.

Напередодні міністр сказав, коли Deutsche Bahn візьметься за пасажирські перевезення в Україні.

Вчора президент Зеленський прокатався на новому дизельному потязі.

Варто додати, що «Укрзалізниця» отримала 1,4 млрд збитків за перше півріччя. У вересні Рада заслухала звіт про стан справ в «Укрзалізниці».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: