Як умільці переробляють «бобики» у позашляховики. Фотогалерея

Як умільці переробляють «бобики» у позашляховики. Фотогалерея

УАЗ-469 - повнопривідний легковий автомобіль. Міцний радянський позашляховик нагадує американський джип. У народі його називали «бобик»

Транспортний засіб виготовляли на Ульянівському автомобільному заводі упродовж 13 років. Перше авто зійшло з конвеєра у грудні 1972-го.

«Бобик» використовували в армії. Він був зручним транспортним засобом для сільської місцевості. Ним транспортували вантажі та перевозили людей. Конструкція машини дозволяла їздити всіма типами доріг та навіть там, де їх не було. Авто оснастили 4-циліндровим 2,5-літровим двигуном потужністю 75 к. с.

Зараз УАЗ-469 став автомобілем для риболовлі та полювання. При вмілій переробці старі «бобики» стають позашляховими монстрами.

Під час тюнінгу УАЗ-ів найчастіше змінюють колеса. Чим вище колесо - тим вища прохідність автомобіля. Він може їздити різними дорогами та долати перешкоди з каміння. Автолюбителі також замінюють старі версії двигунів на потужніші. Модернізують підвіску, встановлюють на колеса один чи кілька амортизаторів, перефарбовують кузов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: