Як виглядає згорілий торговий центр в Кемерові, в якому загинуло понад 60 осіб (фото)

Як виглядає згорілий торговий центр в Кемерові, в якому загинуло понад 60 осіб (фото)
згорілий торговий центр в Кемерово

За останніми даними, у пожежі загинули 64 людини.

Рятувальники повністю обстежили згорілий торговий центр «Зимова вишня» в Кемерово (Росія). На даний момент зсередини будівля виглядає ось так.

Як відомо, пожежа та обвал покрівлі у торговому центрі в Кемерові сталися у неділю, 25 березня. Віце-губернатор Володимир Чернов розповів, що вогнище спалаху в торговому центрі було в дитячій батутній кімнаті, куди хтось із дітей приніс запальничку. 

За попередньою інформацією, основна версія смертельної пожежі в Кемерово - несправна електропроводка.

Раніше повідомлялося, що співробітники поліції і рятувальники шукають 35 зниклих безвісти осіб, які могли перебувати в палаючому торговому центрі «Зимова вишня».

Слідчий комітет РФ спочатку повідомляв про загибель п'яти осіб, серед них одного неповнолітнього, ще 30 постраждали. Всього рятувальники евакуювали понад 100 відвідувачів.

В неділю ввечері з’явилася інформацію, що загинули щонайменше семеро людей: три жінки, двоє дітей і двоє чоловіків. Відзначається, що після пожежі в торговому центрі у Кемерово пропала 41 дитина.

Пожежу вдалося локалізувати на площі 1,6 тис. квадратних метрів. На площі 1,2 тис. квадратних метрів обрушилася покрівля.

Раніше повідомлялося, що загинули 48 людей. А потім про 53 жертви.

За останніми даними, у пожежі загинули 64 людини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: