«Вибухи на військових складах. Результати розслідувань та відшкодування збитків потерпілим»

«Вибухи на військових складах. Результати розслідувань та відшкодування збитків потерпілим»

12 жовтня, четвер, об 11:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Вибухи на військових складах. Результати розслідувань та відшкодування збитків потерпілим».

Запрошені гості: Юлія Науменко, адвокат Центру стратегічних справ УГСПЛ, представник потерпілих у Сватовому; Михайло Тарахкало, директор Центру стратегічних справ УГСПЛ; Ольга Решетилова, координатор Медійної ініціативи за права людини.

Учасники прес-конференції говоритимуть про те, що за час проведення АТО вибух боєприпасів на військовому складі у Калинцівці був принаймні шостим відомим подібним випадком. А також третім, де постраждало цивільне населення. Українська Гельсінська спілка з прав людини надає правову допомогу потерпілим від вибухів на складі у Сватовому на Луганщині та у Балаклії на Харківщині. На думку правозахисників, розслідування проводяться вкрай неефективно. Після вибуху у Сватовому притягнуто до відповідальності лише начальника складів, а потерпілі досі невизначені. Як просувається розслідування цих справ? Чи відшкодовує держава завдані збитки постраждалим?

 Також запрошені потерпілі, представники Генеральної прокуратури та Кабінету міністрів

Акредитація: 2535474

#

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: