«Нова Холодна війна. Чи готова Росія до нового «гібридного» наступу в Європі?»

«Нова Холодна війна. Чи готова Росія до нового «гібридного» наступу в Європі?»
Джерело: Shutterstock/ https://www.radiosvoboda.org

12 лютого 2019, вівторок,  об 11.00 в прес-центрі ІА  «Главком» (Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція «Нова Холодна війна. Чи готова Росія до нового «гібридного» наступу в Європі?».

Запрошені гості: Ян Шир, Карлів Університет, Прага, Чеська Республіка, спеціаліст з російських впливів у Європі; Михайло Самусь, заступник директора з міжнародних питань, Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння; Євген Магда, директор Інституту світової політики.
Розрив Договору про РСМД створює підґрунтя для нової «гонки озброєнь». Нова Холодна війна буде «гідридною», більш складною за структурою, гравцями та ефектами. Чи зможе Росія використати свої впливи в Європі для розколу Євроатлантичного простору? На кого спиратиметься Росія? Які шанси для початку нової «ракетної кризи»? Що це значить для країн Східної Європи? Які наслідки для України? Під час прес-конференції також буде презентовано книгу «Російська агресія проти України». Книга, надрукована видавництвом «Karolinum» Карлового університету в Празі, присвячена комплексному аналізу російсько-українського конфлікту. Це перша наукова книга, видана в країнах ЄС, яка системно аналізує російсько-український конфлікт.

Акредитація: (044) 253 54 74

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: