«Доля українських бранців Кремля в контексті десанкційних дій в Раді Європи»

«Доля українських бранців Кремля в контексті десанкційних дій в Раді Європи»
Світлина з відкритих джерел

12 квітня 2019, п’ятниця, о 13:00 в прес-центрі ІА «Главком» (Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Доля українських бранців Кремля в контексті десанкційних дій в Раді Європи».

Запрошені гості: Таміла Ташева, координатор правозахисної ініціативи «Крим SOS». Людмила Шумкова, тітка Олександра Шумкова – солдата Збройних сил України, якого російський суд засудив до чотирьох років загального режиму за участь у «Правому секторі». Олена Глушко, політемігрант, правозахисниця, подруга Дениса Бахолдіна, громадянина РФ, засудженого російським судом до 3 років 6 місяців загального режиму за участь у «Правому секторі».

Учасники прес-конференції висловлять свою позицію щодо можливого послаблення Німеччиною санкційного тиску на Російську Федерацію. В яких умовах перебувають українські політв’язні і як швидко зростає їхня кількість? Чи можливе повернення російської делегації до Парламентської асамблеї Ради Європи? Чи наважиться Німеччина на скасування санкцій проти РФ? До чого може призвести загравання Берліну з Москвою і як це позначиться на долях українців, які заґратовані в Росії за політичними статтями?

Акредитація: 044 253 54 74

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: