Володимир Ар`єв Народний депутат

Кремль шкодить Україні за допомогою «Спутніка V»

Обирайте вакцини, які схвалені ВООЗ
фото з відкритих джерел

Розділ на вакцинованих і антиваксів є не в останню чергу продуктом російської кампанії дезінформації

Росія проводить кампанію зі зриву вакцинації та її дискредитації в Україні. Про це ми читаємо постійно. Але чому вона так робить? Поясню.

Ні, не для того, щоб більше українців померли, Москві плювати на це. Справа в тому, що вакцинація ставить реальні бар‘єри для подорожей між РФ і Україною і вони дієвіші за заклики не їздити до агресора. Все просто. В РФ не визнають вакцини іншого виробництва, крім російського. В Україні не визнані російські вакцини. Таким чином, плани Кремля активізувати поїздки українців і доводити, що «прості люди дружать» суттєво ускладнюються.

Дискредитація дієвих вакцин – один з інструментів. А щодо «Спутніка» інформаційна кампанія ведеться кардинально протилежна: як єдиний можливий порятунок, до якого «світовий уряд» не дотягнув своїх рук із чіпами.

Тому, розділ на вакцинованих і антиваксів є не в останню чергу продуктом російської кампанії дезінформації з кінцевою метою підтягнути Україну до «руского міра».

А скільки при цьому помре чутливих до її пропаганди українців, Росію ніколи не хвилювало: лєс рубят, щєпкі лєтят.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: