Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Війна з Росією має лише воєнне вирішення

Сирія

Щоб Київ, Дніпро, Львів не почали виглядати так, як ця сирійська фотографія – плекаймо власну силу

Нам ніхто не допоможе, крім нас самих. Навіть якщо нас убиватимуть тисячами, вони дискутуватимуть про доцільність санкцій. Доведено Алеппо.

Женіть політиків, котрі втирають про ефективність дипломатії та неможливість воєнного вирішення. У війні з Росією - лише воєнне вирішення. Доведено чотирма століттями історії.

Тільки озброєна, тренована, готова вбивати агресора - до останньої людини - армія здатна нас захистити. Тільки навчена вбивати у партизанській війні зрадників територіальна оборона.

В ідеалі - ядерна зброя. Чим ми гірші за Пакистан? Ми насправді кращі, бо можемо самі будувати потужні ракети, а це значно сильніше, ніж просто ядерна зброя.

Це сувора реальність, це - прагматика.

Щоб не записувати ці прощавальні відео, щоб не викопувати рештки власних дітей зі щебню. Краще нас 300 разів хай засудить світове, хай йому грець, співтовариство, за мілітаризм, націоналізм, ще якийсь ...ізм - їхня думка не варта й гроша.

«Свобода - це кров і залізо, свобода - це вістря мечів»

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: