Микола Княжицький Народний депутат України

Проти державної мови та за модернізований СРСР. Кому Зеленський доручить гуманітарну політику

Олександр Харебін

Гуманітарна політика - одна з небагатьох галузей, де нам вдалося досягти революційного поступу. І та сфера, яка дає надію на відродження України

За гуманітарну, мовну та інформаційну політику у Зеленського відповідатиме Олександр Харебін. Ми побіжно знайомі. Почав цікавитися його виступами і публікаціями.

Він виступає проти державної мови, Volodymyr Viatrovych , за модернізований СРСР. Категорично не сприймаю такої позиції. Ганна Герман на фоні цих заяв ангел української культури, а Дмитро Табачник - високий проукраїнський інтелектуал. Це, звичайно сумний жарт.

Мені це дивно, бо на 1+1 працює багато моїх друзів, талановитих менеджерів, журналістів, патріотів. Як ви погоджуєтеся з цим? Як ви власними руками знищуєте Україну?

Ніхто не проти змін, навпаки. Але зміни можуть бути як крок вперед,до розвитку,або,як смертельний для країни стрибок і прірву радянського минулого.

Гуманітарна політика - одна з небагатьох галузей, де нам вдалося досягти революційного поступу. І та сфера, яка дає надію на відродження України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: