Віктор Муженко Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України

Внутрішній ворог розпочинає інформаційну кампанію щодо дискредитації керівництва Збройних Сил України

Зовнішній ворог демонструє всьому світу і народу України готовність до широкої агресії.

Водночас, внутрішній ворог розпочинає інформаційну кампанію щодо дискредитації керівництва Збройних Сил України, тим самим допомагаючи зовнішньому противнику. Вони поєднані однією ціллю – поразкою нашої країни у війні, яку веде проти нас Росія.
Не звертаючи увагу на демонстрацію сили агресором та медійну істерію, генерали, офіцери, солдати і сержанти Збройних Сил України безупинно роблять свою справу – продовжують зміцнювати обороноздатність України.
На цей час Генеральним штабом Збройних Сил України створено оперативний військовий резерв з 85000 чоловік – з бойовим досвідом і високим рівнем психологічної готовності (80%) захищати український народ. Ми розпочинаємо навчальні збори з резервістами у 9-ти БОЙОВИХ БРИГАДАХ усіх оперативних командувань Збройних Сил України. 8000 чоловік будуть виконувати навчально-бойові завдання у складі своїх підрозділів разом з військовослужбовцями-контрактниками. 
Маємо за мету: підтримати бойову готовність і навченість особового складу резерву, опрацювати підходи і механізми швидкого доукомплектування бойових бригад на випадок широкої агресії Росії. 
Крім того, існує нагальна необхідність обміну бойовим досвідом між військовослужбовцями-резервістами і контрактниками.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: