Шухевич про Шухевича

І Роман Шухевич, і Степан Бандера, як були, так і залишилися Героями України.

Щойно закінчилось засідання суду...

І Роман Шухевич, і Степан Бандера, як були, так і залишилися Героями України. Звання Героя дають не рішенням чи указом, навіть глави держави, а за визнання у людей. Тому позбавлення судом звання Героя зовсім не впливає на це і нічого воно не змінить.

Але ті, хто ініціював і домігся ухвалення цього рішення, – вони ж для себе лише гірше зробили! Вони показали людям, усьому загалу українців, що українські цінності для них не мають жодного значення – ось і все, що вони зробили.

Це їм лише здається, що вони на тому поставили крапку. Але ж ні, не поставили. Знаєте, вже роками, десятиліттями ставили крапки на нашій історії, на наших героях. Так само і на Хмельницькому ставили крапку, і на Мазепі, і на Дорошенку, і на Петлюрі, а тепер – на Бендері та Шухевичу.

Ну і хай ставлять – народ же цієї крапки не ставить! Тому позбавлення Бандери та Шухевича звання Героїв лише збільшить їхню популярність, лише приверне більше уваги до цих постатей увагу.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: