Валерій Пожидаєв Експерт з підбору ефективних тренінгів та консалтингу

У багатьох виникло питання: чому я почав писати про політику та підтримувати Порошенка?

Президент України Петро Порошенко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Відповім так.

Вчора моя родичка запитала мене: Валеро, чому ти так любиш Порошенка?

Відповів їй, що Порошенка я не люблю. Я люблю свою дружину, свою доньку, своїх батьків.

Порошенко я довіряю як державному менеджеру, а також готовий йому довірити керівництво державою, в якій я живу, ще на п'ять років. Тому що, з точки зору своїх головних зон впливу та управління (відповідно до Конституції це: Армія, зовнішня політика, дотримання Конституції усіма гілками влади) він справляється на відмінно. Ось стаття Конституції про повноваження Президента України. Хто має сумнів щодо моїх слів, перевірте.

Мене повністю влаштовує зовнішньополітичний курс до Європи, НАТО, зближення з США. Я просто у захопленні тим, як Порошенко домігся перетворення Путіна у вигнанця на світовій арені і того, що Порошенко створив коаліцію держав, які на нашому боці. Я дуже радий, що наша армія стає сильнішою з кожним днем і у мене немає щоденного страху як в 14 і 15 роках, що буде вторгнення російських військ, бліцкриг і буду змушений стати переселенцем чи біженцем в іншій країні. Чудово, що йде судова реформа і ми отримали томос. На мій погляд це найкращий проукраїнський президент за весь час існування незалежної України. І я не бачу йому альтернативи зараз.

Що таке альтернатива в цьому випадку? Це людина, яка покращить те, що є зараз.

Поки що я не побачив таких особистостей серед тих, хто йде у президенти.

Аналізуючи їх обіцянки, можливості, як управлінців, тощо я відчуваю жах або великий страх, за своїх близьких, за себе, за свій бізнес, якщо Порошенко програє і хтось інший стане президентом.

Знаєте, в бізнесі є таке головне правило: якщо щось добре працює, то не треба нічого змінювати. Як президент, з тими повноваженнями, які у нього є, Порошенко відмінно справляється на даному етапі історії України і я дуже хочу, щоб ще продовжилось ще п'ять років. Багато хто забуває, що економікою та внутрішньою політикою у нас керує парламент та обрані ним органи на місцях. І ми маємо незабаром пройти через вибори в Раду та місцеві ради. І якщо ви хочете жити краще та багатіше, то подивитись туди. Кого ми виберемо у Верховну Раду і який уряд вона вибере, буде залежати наш з вами добробут. Президент не відповідає за боротьбу з корупцією та економіку.

Усвідомив, що велика проблема майбутніх виборів Президента в тому, що замість вибору на посаду ефективного управлінця зовнішньою політикою та армією, мої співвітчизники будуть керуватися ірраціональними почуттями: «люблю \ не люблю», «подобається \ не подобається», забувши подивитись на півроку у майбутнє. Цим постом я пропоную відкинути емоції та подивитись з цієї точки зору на те, якою ви хочете бачити Україну у світі і яку ви хочете мати армію через п'ять років. І хто з кандидатів може вам це забезпечити у випадку війни з Росією. А ця війна не закінчиться у найближчі роки, поки Росія не розвалиться на декілька маленьких держав. А це перспектива на десять, двадцять років.

На мій погляд, з усіх існуючих кандидатів у Президенти, це зможе зробити лише Порошенко. Тому я буду голосувати за нього і вас закликаю брати з мене приклад. А якщо ви боїтесь, як і я за своє майбутнє в разі приходу до влади Юлі, Зеленського, Гриценко, то вже зараз починайте переконувати оточуючих своїми доказами. Ніщо так добре не працює, як факти та постійне їх повторювання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: