Як Франція плюнула в обличчя України

Сучасним обличчям Франції стала жінка, життєвим досягненням якої стало плюндрування Хреста

В рамках зусиль, направлених на залучення України до сферу впливу Європейського Союзу, Франція внаслідок дій свого, швидше за все, дуже вільно мислячого президента, вирішила плюнути Україні в обличчя. І, в принципі, нікого це не здивувало, ба, навіть особливо не обурило.

Сучасним обличчям Франції стала жінка, життєвим досягненням якої стало плюндрування Хреста, що вшановував пам'ять жертв Голодомору в Україні.

У 1932 – 1933 роках внаслідок політики СРСР від голоду померло щонайменше три, а за іншими оцінками майже сім мільйонів людей, які тоді проживали на території нинішньої східньої та центральної України. Треба назвати цю трагедію її справжнім іменем – це був Холокост.

На вшанування жертв Голодомору у Києві було встановлено 13-метровий Хрест. Це дуже не сподобалось Інні Шевченко, жінці, що приховує в маленьких грудях велику відвагу оскверніння релігійних символів і плюндрування та наругу пам’яті загиблих. Тому прийшла Шевченко з бензопилою, прихопивши телеоператора, і знявши бюстгальтер спиляла Хрест на зловтіху людям позбавленим здатності думати і переживати.

Пізніше Шевченко показала, що відважною буває лише на показ, бо коли українська держава оголосила, що робитиме висновки, жінка одягла бюстгальтер і втекла до Франції.

Франція – це країна, яка славиться своєю любов’ю до свободи (про що конкретно і на власній шкірі переконалися алжирці), відтак Шевченко, напевно, прекрасно почуває себе на березі Сени.

Тепер вона стала офіційним символом Республіки! Соціалістичний президент Франсуа Олланд обрав нову марку з портретом Маріанни. Маріанна має обличчя Інни Шевченко. Автор поштової марки Олів’є Сіаппа (Olivier Ciappa) стверджує, що якби Маріанна була живою, вона б однозначно стала активісткою Femen.

«Дорогі фашисти, націоналісти, гомофоби і екстремісти Франції, тепер, коли захочете відправити листа, муситимите полизати мою дупу!» - так цей факт прокоментувала Інна Шевченко.

Франсуа Олланда вітаємо з величезною уявою, Франція вітає президента, а Інні Шевченко заздримо за клас і стиль.

На завершення коротка розумова вправа. Уявімо собі, що натхненником для образу Республіки стає чоловік, який знищив пам’ятник жертвам злочинів німців проти євреїв.

Цю вправу пропоную прихильникам Femen і усім французам, від імені яких розумний вибір здійснив Франсуа Олланд.

А що українці? Нічого, повинні будувати сильну державу, аби хтось захотів з ними рахуватися…

За матеріалом Wprost.pl переклав Володимир Олійник

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: