Львів'янин задушив дружину на очах у малих дітей: деталі трагедії

Львів'янин задушив дружину на очах у малих дітей: деталі трагедії
Поліцейські затримали чоловіка, невдовзі суд обере йому запобіжний захід

У момент вбивства в квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років

31-річний мешканець Львова задушив свою дружину під час побутового конфлікту. Після цього чоловік сам подзвонив у поліцію і зізнався у скоєному.

Про це інформує Zaxid.net.

Чоловіка уже затримали та незабаром оберуть йому запобіжний захід. Інцидент трапився у вівторок, 12 січня, у квартирі багатоповерхового будинку на вул. Княгині Ольги, 63.

Як повідомили у пресслужбі обласної поліції, о 7:20 на «102» подзвонив чоловік і повідомив, що вбив власну дружину. До його помешкання одразу виїхали поліцейські.

Як повідомили власні джерела у слідстві, чоловік із 30-річною дружиною удвох випивали алкоголь. Вони почали конфліктувати і жінка кілька разів завдала незначні удари ножем чоловіку. Після цього він задушив її. Внаслідок отриманих травм жінка померла ще до приїзду медиків.

У момент вбивства в квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Сім’я, де сталося вбивство, благополучна і не перебуває на обліку у соціальних службах.

За цим фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Поліцейські затримали чоловіка, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: