СБУ провела контрдиверсійні навчання на Донбасі

СБУ провела контрдиверсійні навчання на Донбасі
Служба безпеки провела навчання на Луганщині
фото: ssu.gov.ua

За легендою навчань диверсанти вчинили терористичний акт на залізничному вокзалі

Служба безпеки України провела контрдиверсійні навчання у районі проведення операції Об’єднаних сил. Цього разу – у Сватовому на Луганській області, повідомляє пресслужба СБУ.

За легендою диверсанти вчинили терористичний акт на залізничному вокзалі, підірвавши два вибухових пристрої. Два інші вибухи правоохоронцям вдалося попередити, завчасно виявивши місця закладення вибухівки.

Перехожих із прилеглої до залізничного вокзалу території оперативно евакуювали.

Тренування відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних.

«Учасники тренувань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам та навички пошуку та знешкодження вибухових пристроїв, евакуації населення, ліквідації наслідків диверсії», – повідомили в СБУ.

У тренуваннях взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки України, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, органів державної влади та місцевого самоврядування.

До слова, СБУ знайшла схованку зі зброєю на кордоні з Білоруссю. Схрон зброї силовики виявили під час антитерористичних навчань.

13 вересня Служба безпеки провела антитерористичні навчання на кордоні з Білоруссю. Навчання відбулися в умовах, максимально наближених до реальних.

Тим часом Білорусь планує розмістити на кордоні з Україною російські зенітно-ракетні комплекси.

Нагадаємо, на тлі путінських військових навчань Україна посилила охорону кордону з Білоруссю.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: