Справу про замах на Окуєву і Осмаєва розглядатиме суд присяжних

Справу про замах на Окуєву і Осмаєва розглядатиме суд присяжних
Олександр Дакар, підозрюваний у замаху на вбивство добровольців Адама Осмаєва і Аміну Окуєву

До суду скеровано обвинувальний акт відносно росіянина, який звинувачується у замаху на Окуєву і Осмаєва

Прокуратурою Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 58-річного громадянина Російської Федерації, який 1 червня 2017 року вчинив замах на вбивство командира добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва - Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Зловмиснику інкримінується вчинення злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство).

«31.05.2018 у Подільському районному суді міста Києва було проведено підготовче судове засідання, за результатами якого обвинувальний акт призначено до розгляду по суті судом присяжних», - йдеться в повідомленні.

Крім того, судом задоволено клопотання прокуратура та продовжено строк тримання під вартою обвинуваченому ще на два місяці.

Наступне засідання відбудеться 5 червня.

Як повідомлялося, внаслідок стрілянини на Подолі 1 червня 2017 року дістав поранення Адам Осмаєв.

Згодом у МВС повідомили, що в кілера було вилучено паспорт громадянина України, його достовірність буде перевірено слідством.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Осмаєв дістав поранення в ліву легеню. 

ЗМІ повідомили, що нападником виявився особистий кілер Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: