Конфлікт в Медуніверситеті: Амосова поскаржилась уряду на дії Супрун

Конфлікт в Медуніверситеті: Амосова поскаржилась уряду на дії Супрун
Амосова вірить у свою перемогу

На думку Амосової, її звільнення - це приклад упередженості та зачистки університету під Супрун

Ректор Національного медичного університету імені О. Богомольця Катерина Амосова поскаржилася прем’єр-міністру Володимиру Гройсману на в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Свою позицію керівниця вишу озвучила під час спілкування з пресою. 

За словами Амосової, люди без повноважень мають піти.

«Я звертаюся до найвищого керівництва нашої країни – чому пан Гройсман дозволяє виконувачці обов'язків міністра Супрун систематично нехтувати рішеннями суддів?», - запитала Амосова.

На думку ректора, її звільнення - це приклад упередженості та зачистки університету під свою маріонетку (Уляну Супрун - ред.), яку ніхто не вибирав і яка чомусь залишається на своїй посаді.

«Я абсолютно впевнена, що наша сторона переможе. А підсумок роботи, яка робилась в цьому міністерстві, буде нам продемонстрований вже до кінця цього року», - зазначила Амосова.

Додамо, що після рішення суду про поновлення Амосової на посаді, вона у супроводі державних виконавців намагалась потрапити на робоче місце. У виші цій спробі перешкодили охоронці. У результаті штовханини на прохідній поламали турнікет. Пройти в кабінет Амосовій так і не вдалось.

Ректор також повідомила, що вранці дізналась про своє чергове звільнення і вже четвертий наказ від МОЗу, проте міністерство не поінформувало про своє рішення Амосову.

«Ми отримали інформацію від наших джерел, зокрема тих, які афілійовані з поліцією, що сьогодні вранці пані Супрун підписала четвертий наказ про моє звільнення. Я не бачила цей наказ, мене з ним ніхто не ознайомив. Як тільки ми його побачимо, ми будемо продовжувати свою публічність. У своєму житті я завжди воювала з начальством і хочу наголосити, що ми йдемо далі», – резюмувала Катерина Амосова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: