У лікарні нема кондиціонера і води. Світ облетіло фото патологоанатома з Тернополя, що розтинає трупи у дворі

У лікарні нема кондиціонера і води. Світ облетіло фото патологоанатома з Тернополя, що розтинає трупи у дворі
У об’єктив фотокореспондента Associated Press потрапив патологоанатом з Тернополя, який проводив розтин тіла у дворі моргу

Відсутність системи фільтрації в деяких лікарняних моргах змушує медичних працівників проводити розтини на вулиці під деревами

Провідне інформаційне агентство світу Associated Press опублікувало світлини українських лікарів, які ведуть боротьбу з коронавірусом.

У матеріалі ЗМІ, зокрема, повідомляє про відсутність системи фільтрації в деяких лікарняних моргах, що змушує медичних працівників проводити розтини на вулиці під деревами.

725.

Так, у об’єктив фотокореспондента Associated Press потрапив патологоанатом з Тернополя, який проводив розтин тіла у дворі моргу.

Американське видання вказує, що медики в Україні працюють в саморобних захисних масках, а також в костюмах з поліетиленовими пакетами поверх їхнього взуття.

Журналісти також стверджують, що лікарні перевантажені пацієнтами: в медустановах, що розраховані на 150 осіб, перебуває 250 хворих на коронавірус.

До слова, станом на 11 травня в Україні підтверджено 15 648 випадків коронавірусу, з них 416 протягом останньої доби. Хворобу підтверджено у 1 083 дітей та 3 026 медиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: