Україна і ВООЗ підписали угоду про співпрацю

Україна і ВООЗ підписали угоду про співпрацю
Максим Степанов підписав дворічну угоду про співробітництво з Всесвітньою організацією охорони здоров'я

Підписання угоди відбулося в онлайн режимі

Міністерство охорони здоров'я України підписало дворічну угоду про співробітництво з Всесвітньою організацією охорони здоров'я. 

Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов у Facebook.

Підписання угоди відбулося в онлайн режимі.

За його словами, документ визначає чітку «дорожню карту» подальшої спільної роботи.

«Зокрема, щодо вирішення таких викликів сучасності, як надмірно висока захворюваність на серцево-судинні хвороби, діабет і туберкульоз в Україні. Адже боротьба з пандемією не зупиняє нашу діяльність щодо впровадження стратегічних та якісних змін у системі охорони здоров'я», - написав він.

Нагадаємо, що МОЗ пропонує штрафувати на місці за відсутність маски у транспорті та громадських спорудах.

В Україні за минулу добу, 4 листопада, коронавірусне захворювання підтвердили у 9 850 людей - це найбільше з початку пандемії. Також відомо, що вчора 8 378 пацієнтів одужали, а 193 - померли від ускладнень. У Києві за минулу добу коронавірус виявлено у 983 людей.

За минулу добу найбільшу кількість підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19 зареєстровано у місті Київ, а також Харківській, Хмельницькій, Запорізькій та Донецькій областях.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що ввести комендантську годину в Україні можуть виключно після запровадження надзвичайного стану. А для цього треба рішення Верховної Ради та розпорядження президента і РНБО. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: