В Умані госпіталізували двох школярок, які наковтались пігулок

В Умані госпіталізували двох школярок, які наковтались пігулок

Зараз дівчата у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує

Фото ілюстративне

Обидві дівчинки випили по 10 пігулок «Дротаверину»

В Умані Черкаської області дві восьмикласниці у середу, 17 лютого, в приміщені школи наковталися пігулок і потрапили до лікарні.

Про це з посиланням на медиків повідомляє місцеве видання «Про Все».

«Дійсно був такий виклик на «швидку». До лікарні було доправлено двох дітей з підозрою на отруєння «Дротаверином», – сказала речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради Ірина Назарок.

Обидві дівчинки випили по 10 пігулок. Наразі вони під наглядом медиків. Що спонукало їх до цього кроку, поки що невідомо.

У поліції встановлюють обставини отруєння восьмикласниць і опитують свідків, повідомила речниця поліції Черкащини Зоя Вовк.

За її словами, дівчата у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує. Зараз ними займаються медики.

Нагадаємо, у Боярці, що на Київщині, в академічному ліцеї «Гармонія» 16 лютого дві учениці сьомого класу випили по 40 таблеток дротаверину, внаслідок чого одна з дівчат померла. Друга дитина перебуває в лікарні в середньо стабільному стані. Згодом у пресслужбі поліції Київщини уточнили, що діти випили 40 таблеток дротаверину, який входить до складу «Но-шпи».

15 лютого, 13-річна дівчинка впала з балкона 14 поверху на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі столиці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

17 лютого у Києві сталося чергове падіння дитини з висоти: загинула 15-річна дівчина.

Як писав «Главком», з початку 2021 року в Україні у різних регіонах почастішали випадки самогубств серед дітей. Надзвичайно високий рівень самогубств відзначається серед дітей, що навчаються. Причини й обставини смерті у кожному випадку різні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: