Вчені пояснили, як отримати «суперімунітет» проти Covid-19

Вчені пояснили, як отримати «суперімунітет» проти Covid-19
Люди, які перехворіли на «Омікрон» після вакцинації можуть отримати «суперімунітет»
фото: Global Look Press

Якість антитіл у людей, які перехворіли після щеплення, є набагато вищою

Дослідники з Орегонського університету здоров'я та науки з'ясували, що пацієнти, які перехворіли на штам коронавірусу «Омікрон» після вакцинації, можуть отримати «суперімунітет» проти майбутніх варіантів Covid-19. Про це повідомляє Business Insider.

Вченим вдалося з'ясувати, що після проривної інфекції, коли людина хворіє, незважаючи на щеплення від коронавірусу, вона отримує гібридний імунітет.

У публікації зазначається, що якість антитіл у людей, які перехворіли після щеплення, є набагато вищою.

«Високий не тільки рівень антитіл, але і їх здатність нейтралізувати різні варіанти вірусу», – розповів вчений Фікаду Тафессе.

Він зазначив, що вчені вважають, що люди з таким імунітетом матимуть високий рівень захисту від коронавірусу, але наголосив, що Covid-19 все ще залишається непередбачуваним.

Нагадаємо, лікар-дієтолог, професор медицини Каліфорнійського університету Чжоапіна Лі назвала фрукти, які допомагають знизити рівень холестерину природним чином та підтримують здоров'я серця.

До слова, експерти з компанії Eachnight.com розкрили секрети гарного сну, які використовуються британською королевою Єлизаветою II.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: