Депутат від ОПЗЖ не зміг відповісти на звинувачення у спричиненні війни в Україні

Депутат від ОПЗЖ не зміг відповісти на звинувачення у спричиненні війни в Україні
Романа Скрипіна обурили висловлювання проросійського політика
фото: скріншот з відео

«Ви тепер партія миру? Ніт! Ви не партія миру, ви винуватці цієї війни!»

В етері токшоу «Право на владу» Журналіст Роман Скрипін різко розкритикував маніпуляції члена ОПЗЖ Нестора Шуфрича щодо можливості повномасштабної війни України з РФ та відсутності реальної підтримки України Заходом.

Під час ефіру Шуфрич заявив, що у разі великого наступу РФ на Україну, не варто розраховувати на реальну підтримку західних країн, які, в крайньому випадку, обмежаться певним економічним тиском на Росію.

Скрипін закликав Шуфрича припинити маніпуляції щодо можливості війни та відсутності в її випадку допомоги Україні західними країнами.

«За нас ніхто не воюватиме, це зрозуміло. Для чого ця маніпуляція? Ви ж знаєте це. Ви досі не можете сказати що в нас війна. Вона почалася у 2014 році з окупації Криму, з вторгнення Росії. Ви тоді говорили: «Що робити, стріляти в них?» Так, стріляти. Ви досі не вибачились, вся ваша Партія Регіонів, СДПУ(о), Медведчук, за те, що ви привели за руку війну в Україну. Всіма своїми зусиллями. Ви тепер партія миру? Ніт! Ви не партія миру, ви винуватці цієї війни!», – обурився Скрипін.

Журналіст також додав, що всім проросійським політикам слід встати на коліна та покаятися перед українським народом.

У відповідь на претензії Скрипіна Нестор Шуфрич зазначив, що він, як голова парлементського комітету з питань свободи слова, завжди захищатиме право журналіста висловлювати свою думку, однак він залишає за собою право сприймати або не сприймати висловлену точку зору. Коментувати претензії Романа Скрипіна Шуфрич не став.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: