Європейські лідери побоялись їхати на «Кримську платформу»? Зеленський пояснив причину

Європейські лідери побоялись їхати на «Кримську платформу»? Зеленський пояснив причину
Зеленський висловив думку щодо того, чому деякі лідери країн не беруть участь у саміті
Фото з відкритих джерел

Зеленський пояснив відмову Заходу брати участь у «Кримській платформі» боязню Росії

Президент України Володимир Зеленський пояснив небажання лідерів європейських держав брати участь у «Кримській платформі» тим, що вони нібито бояться Росію. Про це він заявив в інтерв'ю на телеканалі «Україна».

За словами президента, багато лідерів країн Заходу співчувають Україні і підтримують її, але при цьому бояться Росію. На його думку, саме через цей «страх» вони відмовилися бути присутніми на форумі і відправили замість себе представників окремих відомств і міністерств.

«На «Кримську платформу», ви ж розумієте, що всіх цих лідерів ми покликали. Тому бояться, бояться Росію. І це правда, Європа боїться Росію. Це потрібно визнати, і це нормально», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, саміт «Кримська платформа» пройде в Києві 23 серпня. Засновниками Кримської платформи стануть 44 держави, міжнародні організації і Європейський Союз. Це 14 глав держав, урядів і Європейського Союзу.

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що його попередники на посаді глави держави з 1991 по 2014 рік здавали Росії Крим в оренду.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: