Коломойський вважає, що телеведуча Мосійчук може піти у президенти

Коломойський вважає, що телеведуча Мосійчук може піти у президенти
Ігор Коломойський вважає, що Наталія Мосійчук здатна конкурувати з Володимиром Зеленським за президентське крісло
фото: 1plus1.ua

Президентські перспективи журналіста Дмитра Гордона Коломойський оцінює більш стримано

Відомий український політик та бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що на майбутніх президентських виборах скласти гідну конкуренцію Володимиру Зеленському могла б телеведуча токшоу «Право на владу», що виходить на телеканалі Коломойського «1+1», Наталія Мосійчук. Таку думку Коломойський висловив в інтерв’ю «Українській Правді».

«Ну це добрий був би батл. Я просто не думаю, що вона пішла б з точки зору боротьби із Зеленським», – зазначив Ігор Коломойський.

Проте політик припустив, що Наталія Мосійчук все-таки може прийняти рішення балотуватися у президенти на наступних виборах.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи розмовляв він із Наталією Мосійчук щодо перспектив балотування у президенти, Коломойський наголосив, що такої розмови ніколи не було, а щойно озвучена ним ідея поки є суто гіпотетичною і базується на тому, що Наталія Мосійчук має стовідсоткову впізнаваність в українському суспільстві.

Також Коломойський жартома пояснив, чому не вважає вдалою ідею участі у президентських виборах відомого журналіста та телеведучого Дмитра Гордона, який також є досить впізнаваною особою.

«Все-таки обличчя, прізвище... Два євреї поспіль... Потрібна пауза (сміється). Думаю, толерантнішої країни, ніж у нас, у світі немає. Але щоби перебору теж не було», – зазначив Коломойський.

Також Коломойський назвав деолігархізацію Зеленського вигідною для себе.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: