Москаль розказав, як на Закарпатті працює ФСБ

Москаль розказав, як на Закарпатті працює ФСБ
Геннадій Москаль

Чиновник запевняє, що російські спецслужби терплять багато провалів

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль розповів про роботу російської ФСБ на Закарпатті. Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Українська правда».

Журналіст запитав у Москаля: чи можливо, що зброя, яку вивозив з окупованої частини Донбасу Володимир Рубан, призначалася в тому числі для Закарпаття.

«Це цілком можливо. Втрутитися в ситуацію в регіоні намагається ФСБ, а саме 5-е Управління, яке займається розвідувальною діяльністю і проведенням спецоперацій на території країн бувшого СРСР», - відповів він.

За словами губернатора, ФСБ цікавить, в першу чергу, Україна, Грузія і Молдова.

«Поступила команда розхитати ситуацію на кордоні з ЄС. Закарпаття дуже їх цікавить. Вони (співробітники ФСБ – Ред.) можуть сидіти в любому готелі на кордоні з Україною в Чехії, Румунії, Польщі. Вони можуть сидіти тут, в якийсь здравниці. Це як радіація. Ми їх не бачимо, але вони тут є», - уточнив він.

За інформацією Москаля, 70% кадрових співробітників 5-то Управління ФСБ є етнічні українці, яких повибирали з різних регіонів.

«Можу сказати, що вони працюють дуже, дуже професійно. Але зараз терплять провал за провалом на Закарпатті», - додав він.

Нагадаємо, раніше Геннадій Москаль стверджував, що серед об’єктів, які необхідно повернути до державної власності, деякі вже безнадійно «втрачені», такі як санаторій «Перлина Карпат» та «Музей лісу і сплаву». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: