Не підставляйте країну та президента! Аваков звернувся до Банкової

Не підставляйте країну та президента! Аваков звернувся до Банкової
Аваков чекає на реакцію Банкової

Ексміністр внутрішніх справ радить «послати» Арестовича подалі

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook відреагував на заяву представника української делегації в Тристоронній контактній групі щодо війни на Донбасі й позаштатного радника глави Офісу президента Олексія Арестовича про те, що АТО – це великий курорт для хлопчиків і великий піонертабір.

Аваков написав, що цей відеоролик йому сьогодні «надіслав» один друг-військовослужбовець.

«Шановний Офіс президента, навіть якщо жоден із вас не віруючий – зберіть пальця докупи – перехрестіть хворого – потім себе – і пошліть цього персонажа… Подалі. Не підставляйте країну і президента!», – зазначив ексглава МВС.

4242542424

«Я думаю, ці слова самозакоханого пустоцвіта побачать в кожному будинку учасника АТО... і шкода, якщо побачать в будинках загиблих бійців... Люди дадуть цьому оцінку. А ось чи може такий персонаж представляти Україну в різних офісах і організаціях – питання не до суспільства. Упевнений, що реакція керівників країни, після перегляду цього ролика, буде негайною», – написав Аваков.

Нагадаємо, Олексій Арестович, представник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо війни на Донбасі й позаштатний радник глави Офісу президента Андрія Єрмака, раніше заявляв, що АТО – це великий курорт для хлопчиків і великий піонертабір. Про це він сказав в інтерв’ю ЗМІ, датованому у 2017 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: