Пародія на Кернеса. Ярославський жорстко відреагував на ролик Кучера

Пародія на Кернеса. Ярославський жорстко відреагував на ролик Кучера
Олександр Ярославський жорстко відреагував на ролик Кучера

Бізнесмен нагадав Кучеру, що говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг харківським промисловим підприємствам

Олександр Ярославський, власник і президент групи DCH жорстко відреагував на своїй офіційній Facebook-сторінці на передвиборний ролик глави Харківської обладміністрації Олексія Кучера, який той представив, як пародію на канонічний мем «У тебе обличчя нудне».

У відео, опублікованому на офіційному Yоutube Кучера, Кучер зайняв місце Добкіна, вмонтувавши свій передвиборний піар в закадровий текст Кернеса.

Ярославський так прокоментував творчість губернатора Харківщини: «Прислали мені відео – «пародію», яку зняв Олексій Кучер на запис Кернеса з Добкіним. Чесно кажучи, я обурений цим. Був би зараз Кернес в Харкові, він би Кучеру так відповів, що «моль» – це був би найлегший вираз на його адресу. Яка у цієї людини є совість, і як у нього повертається язик, коли людина лежить у лікарні, говорити за його спиною такі речі? Я далекий від політики, я не підтримую нікого з політиків, але мене чисто по-людськи обурює така поведінка. Олексій, невже у тебе остаточно немає совісті? Невже ви за ці крісла, за ці паршиві місця готові принижуватися до такого?!» – сказав Ярославський.

Бізнесмен нагадав Кучеру, що говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг харківським промисловим підприємствам.

«З приводу заводів хочу тобі сказати: ти і заводи – це різні планети. Ми з тобою з листопада місяця займалися «Важмашем» (ред. – харківським «Електроважмашем»), і він стоїть. Про які заводи ти говориш? Про які двори ти говориш? Я не особливий шанувальник Геннадія Адольфовича, ми з ним 40 років знайомі, і 7 років не розмовляли, але вам за 5 життів, і тобі особливо, не зробити того, що він зробив в Харкові. Я просив би тебе не ображати людину, яка не може тобі відповісти, це негідно чоловіка. Ведіть свої політичні, бізнес-дії з якоюсь гідністю. Чи не принижуйтеся, не падайте на коліна заради цих крісел», – сказав Ярославський.

Александр Ярославский о ролике- & quot; пародії & quot; Алексея Кучера

Александр Ярославский о ролике- & quot; пародії & quot; Олексій Кучер Опубліковано Олександр Ярославський Неділя, 18 жовтня 2020 р.

Як відомо, власник групи DCH і мер Харкова не розмовляли сім років і помирилися тільки цього Нового Року. Що стосується «Електроважмашу», то 15 липня 2020 року, Олександр Ярославський направив президенту України і прем’єр-міністру відкритого листа з проханням терміново втрутитися в ситуацію з цим підприємством і зробити все можливе для його порятунку.

До слова, голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, який нині балотується в мери Харкова під прапором «слуг народу», став «зіркою» соцмереж. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: