Скандальний мер Миколаєва поновився на посаді через суд

Скандальний мер Миколаєва поновився на посаді через суд
Олександр Сенкевич

Депутати міської ради визнали роботи мера незадовільною

Центральний суд Миколаєва визнав недійсним рішення міськради про відсторонення від посади мера Олександра Сенкевича. Про це повідомила партія «Самопоміч» на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Суд поновив Олександра Сенкевича на посаді міського голови Миколаєва», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 жовтня депутати Миколаївської міської ради визнали незадовільною роботу мера міста Олександра Сенкевича.Того ж дня депутати проголосували за висловлення недовіри Сенкевичу. За це рішення проголосували 42 депутати з 42, що взяли участь в таємному голосуванні. 8 жовтня у Миколаєві провели «народне віче», скликане відстороненим мером.

У січні повідомлялося, що у Центральному районному суді Миколаєва відбулося підготовче судове засідання за позовом колишнього мера Олександра Сенкевича до Миколаївської міської Ради про визнання протиправним та скасування рішення міськради «Про дострокове припинення повноважень міського голови».

Зазначимо, у 2015 році в другому турі виборів на посаду мера Миколаєва Сенкевич обігнав кандидата від «Опозиційного блоку» Ігоря Дятлова, за якого проголосували 43,28% виборців. За Сенкевича віддали свої голоси 54,9% миколаєвців.

16 листопада у Миколаєві прихильники колишнього мера міста Олександра Сенкевича заблокували проведення сесії міської ради.

Читайте також матеріал «Главкома» «Переворот в Миколаєві. Як меру від «Самопомочі» вдалось піти з посади живим»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: