«Слуги народу» оцінили ймовірність розпуску Ради

«Слуги народу» оцінили ймовірність розпуску Ради
Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія не бачить причин для розпуску Ради

Давид Арахамія впевнений, що Володимир Зеленський не зацікавлений у розпуску парламенту

Лідер фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія заявив, що ймовірність того, що президент Володимир Зеленський розпустить Верховну Раду, становить менше 1%. На перевиборах «Слуга народу» не зможе отримати такої ж переваги, як в 2019 році. Про це він повідомив в ефірі телеканалу «Україна 24».

За словами Арахамії, зараз немає ніяких причин для розпуску парламенту.

«Ви можете порахувати, взяти поточні рейтинги і змоделювати картинку Ради майбутнього. Від цього повністю програє «Голос» - він просто зникає з політичної карти. Потім «Слуга народу» втрачає 40-45 мандатів. Виграє партія Порошенка і ОПЗЖ, «Батьківщина» плюс-мінус залишається, як є», - пояснив він.

Арахамія впевнений, що Зеленський не зацікавлений у розпуску парламенту.

«Навіщо це президенту робити? З ким він піде в коаліцію? Він про це досить відверто розповідає на зустрічах з депутатами нашої фракції. У цьому немає сенсу», - додав депутат.

Нагадаємо, як свідчать результати дослідження компанії SOCIS, яке проводилося з 24 по 30 червня 2020 року, партія «Слуга народу» за рік після позачергових парламентських виборів втратила 16,5%. У липні 2019-го за партію Зеленського віддали голоси 43,16%, зараз за неї готові проголосувати 26,6%.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: