Хакери попрацювали? Російські дипломати вибачились перед Україною і зізнались, що чекають смерті Путіна

Хакери попрацювали? Російські дипломати вибачились перед Україною і зізнались, що чекають смерті Путіна
Працівники генконсульства РФ «бажають» захисникам та захисницями України витримки, тепла, радості та мирного неба над головою
скріншот з Instagram-сторінки rusconsulate.kharkov

Несподіване привітання на Покрову вже щезло зі сторінки консульства РФ. «Главкому» вдалось зберегти його фотокопію

На Instagram-сторінці Генерального консульства Росії у Харкові був опублікований пост з привітанням до Дня захисника і захисниць України. Крім того, в повідомленні засуджувалася політика Росії щодо України, окупація Криму та частини Донбасу.

Ймовірно, сторінку Генконсульства РФ «зламали», адже наразі повідомлення недоступне, однак «Главком» встиг зробити скріншоти допису.

Працівники генконсульства «бажають» захисникам та захисницями України витримки, тепла, радості та мирного неба над головою.

«Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації. Ми захоплюємося українськими хлопцями та дівчатами, які захищають кожну п'ядь своєї землі. Сподіваємося, що зі смертю диктатора Росія відмовиться від агресивних, загарбницьких дій в Україні», – йшлося у дописі.

«Ми не підтримуємо політику нашої держави стосовно України. У той час, коли політичне керівництво Росії віроломно окупувало Крим і Донбас, на більшій території РФ люди живуть в злиднях і біді. Розуміємо, що швидше за все, після цих поздоровлень ми будемо змушені повернутися додому. Слава Україні!», – резюмувалося у пості.

Окрім того, вже у наступному дописі було зазначено, що до привітання доєднуються агенти ФСБ. У дописі вказали список їхніх прізвищ, який наразі вже теж недоступний.

До слова, кияни вшанували пам'ять загиблих за свободу і незалежність України (фото, відео).

Сьогодні вранці глава держави Володимир Зеленський на Михайлівській площі у Києві вшанував загиблих українських захисників, а далі вирушив у робочу поїздку на Запоріжжя.

Також президент доручив уряду виплатити грошове забезпечення і нову премію військовим.

До слова, президент Володимир Зеленський привітав українських військових із Днем захисників і захисниць України та подякував за сумлінне виконання військового, службовою та громадянського обов'язку, відвагу, героїзм і самопожертву.

Як відомо, 14 жовтня відзначають День захисників та захисниць України. Також оприлюднено програму заходів у Києві до Дня захисників і захисниць України.

До слова, у Києві відкриють пам’ятний хрест на честь захисників України.

Нагадаємо, 14 жовтня Україна святкує День захисників і захисниць України та День Українського козацтва, а також чергову річницю створення УПА. Крім того, віряни також відзначають День святої Покрови Пресвятої Богородиці.

Верховна Рада перейменувала свято День захисника України, яке відзначають 14 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: