Зеленський закликав українців забути про комфорт і думати про виживання

Зеленський закликав українців забути про комфорт і думати про виживання
За словами Зеленського, українцям пора повертатися на роботу

«Скасування обмежень можливе тільки в тому випадку, якщо ситуація не погіршиться» – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський закликав співгромадян забути про комфорт в період пандемії коронавіруса і думати про виживання. До громадян країни він звернувся в п’ятницю, 17 квітня, в ефірі телеканалу «Україна».

Зеленський підкреслив, що в країні є хліб, масло, молоко і крупи. «Пройдемо коронавірус, місяць-півтора пройде – вирулимо. Якщо чесно, я в цьому впевнений», – сказав український лідер. Він також зазначив, що з 24 квітня в країні планується пом’якшення карантинних заходів.

За словами Зеленського, українцям пора повертатися на роботу. При цьому президент України уточнив, що скасування обмежень можливе тільки в тому випадку, якщо ситуація не погіршиться.

Станом на 9 ранку 17 квітня в Україні лабораторно підтверджено 501 новий випадок захворювання на коронавірус. Із них – 31 дитина та 91 медпрацівник. Протягом доби із діагнозом Covid-19 було шпиталізовано 156 людей. Одужали минулої доби 60 пацієнтів. Померли дев’ятеро осіб. 

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Владислав Криклій сказав, що громадський транспорт відновить свою роботу, коли уряд почне знімати карантинні обмеження. Однак це буде не раніше червня.

Як повідомлялося, Зеленський розповів про кредитні програми для бізнесу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: