Активісти приїхали додому до Крисіна: вимагають «не ховатися від правосуддя»

Активісти приїхали додому до Крисіна: вимагають «не ховатися від правосуддя»
Паркан біля будинку обклеїли наліпками
Фото: hromadske.ua

Активісти залили паркан будинку томатним соком

Близько 50 учасників «Автомайдану», С14 та представників інших громадських організацій приїхали під будинок Юрія Крисіна, якого звинувачують у вбивстві В’ячеслава Веремія в лютому 2014.

Як повідомляє «Громадське» учасники акції вимагають, щоб Крисін «не ховався від правосуддя і з'являвся на судові засідання».

Вони залили паркан будинку томатним соком, імітуючи кров, та вигукують «Крисіна на нари».

Паркан біля будинку обклеїли наліпками «Розшук. Юрій Крисін «Шрек».

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва 22 грудня 2017 року визнав винним у хуліганстві фігуранта справи щодо нападу на Веремія Юрія Крисіна – йому призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

28 лютого Крисіна виявили в лікарні. Як стверджують активісти, він перебував у дитячому відділені.

1 березня розгляд апеляційної скарги прокурора про рішення Шевченківського суду щодо Юрія Крисіна у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія перенесли на 19 березня. Ані Юрій Крисін, ані його захист на суд не з’явилися.

Журналіста газети «Вєсті» вбили в Києві вночі 19 лютого 2014 року. Як повідомив сайт видання, Веремій разом із колегою на автомобілі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на таксі, в якому вони їхали, напали невідомі особи з бейсбольними битками і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. Журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

Читайте також статтю: «Шкаф» та його скелети. Справа Крисіна як вирок українському правосуддю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: