Пункт пропуску «Ягодин» обмежить рух автомобілів: деталі

Пункт пропуску «Ягодин» обмежить рух автомобілів: деталі
ПП «Ягодин-Дорогуськ» змінює принцип роботи
фото з відкритих джерел

Для руху порожніх вантажівок будуть виділені окремі смуги

З 27 червня у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» обслуговуватимуть лише вантажні транспортні засоби та тимчасово автобуси. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook.

«З 27 червня в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запроваджується оформлення лише вантажних транспортних засобів. Водночас транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонн та легковий транспорт буде перенаправлятися в інші пункти пропуску», – йдеться у повідомленні.

Для руху порожніх вантажівок будуть виділені окремі смуги. Також тимчасово – до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску «Краківець» – через «Ягодин» пропускатимуть рейсові автобуси.

Повідомляється, що таке рішення прийняте задля зменшення черг на кордоні в рамках програми «Відкритий кордон».

Нагадаємо, що починаючи з 22 червня рух Південним мостом у Києві буде закрито для приватного транспорту.

Як повідомлялося, у Києві від 20 червня, відновлено автомобільний рух по мосту Метро та Патона. Також відновлена робота громадського транспорту, який проходить через міст Патона.

Також мешканці столиці скаржаться на проблеми з автомобілем через неякісне пальне на автозаправних станціях Києва.

Раніше повідомлялося, що пальне в Україні й надалі буде в дефіциті. Принаймні, до кінця війни: так прогнозують урядовці та експерти. Ворог продовжує нищити наші запаси нафтопродуктів і руйнувати шляхи їхнього постачання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: