Свіжі рейтинги: Тимошенко у другому турі президентських виборів перемагає усіх

Свіжі рейтинги: Тимошенко у другому турі президентських виборів перемагає усіх

Як зазначив, керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович, поки що невідомо, хто потрапляє до другого туру виборів разом із Юлією Тимошенко, яка є безумовним лідером

За свідченням соціологів, у другому турі Юлію Тимошенко готові підтримати 34% виборців

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко виграє у другому турі виборів президента України у всіх своїх імовірних супротивників. Про це свідчать результати масштабного соціологічного дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг». 

За свідченням соціологів, у другому турі Юлію Тимошенко готові підтримати 34% виборців. 

«Петру Порошенку свої голоси збирається віддати майже вдвічі менше людей - лише 18%», - йдеться у дослідженні.

Як зазначив, керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович, поки невідомо, хто потрапляє до другого туру виборів разом із Юлією Тимошенко, яка є безумовним лідером.

«Ми поставили 4 варіанти пар: Тимошенко-Порошенко, Тимошенко-Бойко, Тимошенко- Гриценко, Тимошенко-Зеленський. І бачимо, що Тимошенко перемагає в усіх парах. У Порошенка і Бойка вона виграє удвічі», - стверджує Антипочивч.

Опитування проводилось з 16 листопада по 9 грудня 2018 року. У дослідженні, здійсненому за методом особистого інтерв’ю, взяли участь 40 000 респондентів, по 1600 у кожній області України (окрім окупованих територій Криму та Донбасу).

Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури кожної області. Похибка на рівні України становить не більше 0.5%.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: