В Іспанії під час шторму потонула українка

В Іспанії під час шторму потонула українка

Висока штормова хвиля накрила українку

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У день трагедії жінка відпочивала на морі з чоловіком і двома дітьми

В Іспанії загинула 47-річна жителька міста Бережани Тернопільської області Ірина Борис. Її накрила висока штормова хвиля. Про це повідомляє видання «Високий замок».

За даними видання, Ірина жила і працювала в Іспанії приблизно 20 років. У день трагедії жінка відпочивала на морі з чоловіком і двома дітьми.

Ірина зайшла у море разом з шестирічним сином. У цей час висока штормова хвиля накрила жінку з дитиною. Ірина встигла покликати на допомогу.

Поки чоловік Ірини рятував сина, друга хвиля накрила жінку, збила її з ніг і віднесла у море. Тіло жінки вже доправили з Мадриду на батьківщину для поховання.

Видання «Високий замок» повідомляє, що трагічно загибла українка знала декілька мов, вона закінчила школу із золотою медаллю та отримала диплом з відзнакою у Львівській комерційній академії. Сусіди Ірини, поряд з якими вона жила до переїзду до Іспанії, називають загиблу «унікальною людиною».

Рішення про поховання українки на батьківщині прийняли її батьки, які часто приїжджали до неї в Іспанію та допомагали виховувати свої онуків.

Зазначимо, за добу в Україні потонули понад 30 осіб.

Нагадаємо, що в червні на водоймах загинув 201 українець, в тому числі 35 дітей.

Сьогодні зранку рятувальники витягли чоловіка з річки під мостом Метро. Він живий, але дістав переохолодження.

5 липня в озері №3 в парку Партизанської слави в Дарницькому районі столиці потонула людина.

Нещодавно поблизу моста Патона в Києві чоловік випав із екскурсійного теплохода у воду. Це побачили співробітники річкової поліції і врятували чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: