Мультикультуралізм відступає перед захисними силами ідентичності націй

Мультикультуралізм відступає перед захисними силами ідентичності націй

У 2019 році Європа переживатиме великі зміни

Починається 2019 рік, який провіщає моменти і рішення, котрі надовго визначать майбутнє Європи і світу. Політика матиме свій особливий момент на європейських виборах, які стануть першим великим викликом системі від часу створення ЄУ і Європарламенту. Вперше дуже значну силу і вплив матимуть ті, хто вимагає реформи Унії з відновленням національних суверенітетів, безпеки, більшою вторинністю Брюсселя і приборканням його регуляторної одержимості. Гегемоністська соціал-демократична політика, що своїм ідеологічним лівацтвом задає тон усьому політичному і культурному месиджу ЄУ, буде відкрито поставлена під сумнів.

Культурна битва почалася вже роки тому, та саме зараз вона на повну силу вестиметься в інституційній Європі. Закінчуються часи, коли ліві, центристи і християнська правиця, знаходячись під впливом соціал-демократів, накладали вето на всі сумніви щодо своєї політики консенсусу з криком «Це ультраконсерватизм!» Завершується тривалий цикл, що почався в повоєнний період, драматично загострений 1968 року, який прирік на остракізм будь-яку політичну позицію, що не приймала компромісу, близького до капітуляції перед розмаїтими варіаціями колективістської ідеології.  

Мультикультуралізм відступає перед захисними силами ідентичності націй, що боронять особисту свободу, право на власність і свободу слова, яким загрожує ліва гегемонія, її впливові групи й інструменти залякування і цензури, як-от політична коректність.

Та великим питанням, замковим каменем простору, де вестиметься найбільша культурна битва в Європі з часів кончини нацизму і класичного комунізму, є імміграція. Згубні рішення минулого, особливо прийняте Анґелою Меркель 4 вересня 2015 р. відкрити кордони своєї країни і запросити світ зв’язати свої сподівання на добробут з Європою, стали політичним, соціальним і культурним землетрусом. Вони привели в дію сигнал тривоги перед демографічним імпульсом ісламу і нежиттєздатністю власних стилів в умовах напливу імміграції антагоністичних культур. Сарторі, Фаллачі чи Асурменді вже оголосили війну мультикультурній моделі – як найбільшій загрозі для демократії та свободи.

Тож політика Меркель, яку обстоює лівиця, виявилася замахом на європейське майбутнє. Експерти вимагають спільного і єдиного месиджу з Європи, аби світ знав, що вона цілком і повністю зачиняє свої двері перед нелегальною імміграцією. І що лишитися в Європі можна лише легальними шляхами, через контрольовану і необхідну імміграцію. Лівиця, неурядові організації і такі уряди, як іспанський, сприяють торгівлі людьми, яка не має нічого спільного ані з війнами, ані з біженцями. Німеччина не врятувала життя жодному сирійцеві. Її політика призвела до смертей. Вона позбавляє уражені країни найбільш кваліфікованих і потрібних людей. Так само Санчесі неурядові організації Джорджа Сороса рятують з одної кораблетрощі і сприяють сотні. Імміграція та ідентичність є ключовим питанням.    

Сили глобалізації з їхньою лівацькою культурою вестимуть бій, застосовуючи всі свої незмірні засоби захисту соціал-демократичного консенсусу. Бо незаконне переправлення іммігрантів, мультикультуралізм і скін національних ідентичностей роблять суспільства податливішими для нав’язування їм звичок і контролю. Фінал цієї колосальної культурної битви, що розпочинається, ще не написано. Та для кожного, хто любить свободу особистості, вірувань, слова і мислення, є розрадою знати, що ця битва вже розгортається і що є сили, які в ній боротимуться.  

Hermann Tertsch
Comienza la gran batalla

АВС, 01.01.2019 
Зреферувала Галина Грабовська

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: