У Мінекономіки зобов’язали АЗС знизити вартість пального: якою буде максимальна ціна

У Мінекономіки зобов’язали АЗС знизити вартість пального: якою буде максимальна ціна
З урахуванням максимальних націнок вартість бензину на АЗС не може перевищувати 29,84 гривні за літр, дизельного пального – 27,89 гривні за літр
Фото з відкритих джерел

У міністерстві оприлюднили нову середню ціну на бензин і дизельне пальне

Мінекономіки оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку.

Про це повідомляється на сайті Мінекономіки.

Згідно з даними міністерства, розрахункові ціни знижені для дизельного палива ціни залишилися на рівні 20,89 гривні за літр. Для бензину 25,22 гривні до 24,84 гривні за літр.

f0af73f369b20b8fc51246874a40f616_3

Таким чином, з урахуванням максимальних націнок вартість бензину на АЗС не може перевищувати 29,84 гривні за літр, дизельного пального – 27,89 гривні за літр.

Нагадаємо, пальне в Україні додали до списку товарів протиепідемічного призначення, що необхідні для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом.

До слова, Кабінет міністрів запровадив декларування при зростанні роздрібних цін на бензин та дизельне пальне більш ніж на 1%.

Як повідомлялося, після рішення низки мереж АЗС відмовитися від продажу преміум пального Міністерство економічного розвитку заявило, що урядова постанова про регулювання цін на пальне не поширюється на його преміум види.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: