Україна та Ізраїль обговорили можливість відновлення авіасполучення

Україна та Ізраїль обговорили можливість відновлення авіасполучення

Україна та Ізраїль почали переговори щодо відновлення пасажирського авіасполучення

Зараз аналізують стан готовності країн-партнерів до відкриття кордонів і прийняття міжнародних рейсів

Перший заступник міністра інфраструктури України Дмитро Абрамович провів робочу зустріч з послом Ізраїлю в Україні Джоелом Ліоном під час якої було порушено питання про відновлення авіасполучення між країнами.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

«Сторони обговорили можливість відновлення прямого пасажирського авіасполучення між країнами після зняття відповідних обмежувальних заходів, а також перспективи подальшого співробітництва двох країн у різних інфраструктурних галузях», - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі Абрамович повідомив про поетапний вихід України з карантину і заявив, що зараз Мінінфраструктури спільно з Міністерством закордонних справ аналізують стан готовності країн-партнерів до відкриття кордонів і прийняття міжнародних рейсів.

Нагадаємо, Україна і Грузія планують відновити регулярні пасажирські авіаперевезення з 1 липня. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій запевнив, що Україна готова швидко та синхронно діяти, щоб у координації з міністерствами закордонних справ обох країн відчинити кордони для пасажирського сполучення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: