В Україні випустять банківські картки для криптовалютних розрахунків

В Україні випустять банківські картки для криптовалютних розрахунків

Підключити Ethereum, біткоїн чи інші віртуальні активи власники Weld Money зможуть на власний розсуд

Фото з відкритих джерел

До карток Visa або Mastercard за замовчуванням будуть під'єднані криптовалютні гаманці

В Україні незабаром випустять картки Weld Money, власники яких зможуть швидко і зручно здійснювати криптовалютні розрахунки. Про це повідомляє «Mind UA» з посиланням на фахівця із боротьби з фінансовим шахрайством, партнера міжнародної аудиторської компанії Crowe та одного із розробників стартапу Weld Money Артема Ковбеля.

Один із секретів Weld Money полягає у тому, що до карток Visa або Mastercard за замовчуванням будуть під'єднані криптовалютні гаманці USDT або USDC.

А ось підключити Ethereum, біткоїн чи інші віртуальні активи власники Weld Money зможуть на власний розсуд.

Серед анонсованих «плюсів» карт Weld Money – підтримка такими популярними платіжними сервісами як Google Pay та Apple Pay, тобто можливість здійснювати розрахунки смартфоном чи іншим пристосованим для цього гаджетом.

Стартап Weld Money заявив про своє створення і амбіції минулого літа, а цього вересня розробниками заплановано запустити публічний продаж токенів.

Зараз розробники українського стартапу працюють над розробкою мобільного додатку для Weld Money.

Нагадаємо, 8 вересня Верховна Рада легалізувала використання віртуальних активів у країні, прийнявши у другому читанні законопроєкт №3637. За законопроєкт, який вже назвали революційним, проголосували 276 народних депутатів. Парламент упорядкував регуляцію ринку віртуальних активів і його учасників. Законопроєкт регулює правовий статус таких активів і цивільно-правові взаємини між фізичними і юридичними особами при використанні цифрових активів.

Як повідомлялося, американський мільярдер та інвестор Леон Куперман зізнався, що дотепер не розуміє біткоїн, попри те, що криптовалюта зросла більш ніж на 7600% за останні п’ять років. Куперман закликав тих, хто, як і він, погано розбирається в питанні, проявляти обережність при інвестиціях в криптовалюту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: