Зеленський готовий звільнити Криклія – політолог

Зеленський готовий звільнити Криклія – політолог
Міністр інфраструктури Владислав Криклій може втратити посаду 

Криклій не може впоратися навіть з елементарними завданнями, такими, скажімо, як комунікація з МЗС, митницею і, власне, з громадянами, - зазначив політолог

Президент України Володимир Зеленський готовий міняти будь-якого міністра в будь-якій ситуації, якщо його дії негативно проецірутся на самого президента. Тому останні скандали не пройдуть безслідно для міністра інфраструктури Владислава Криклій. Про це заявив політолог Олексій Голобуцький, повідомляє «Цензор.НЕТ».

«Криклій відчував себе відносно спокійно в уряді Гончарука, хоча не демонстрував якихось проривних результатів, все найскладніше було зроблено до нього. Хоча у Зеленського були до нього питання, зокрема, щодо закупівель вітчизняних вагонів. Залишившись в уряді Шмигаль, Криклій ніби отримав індульгенцію на те, що його не чіпатимуть ще якийсь час. Але тут почалася пандемія, і треба діяти рішуче і швидко. Перша ж кризова ситуація показала, що Криклій не може впоратися навіть з елементарними завданнями, такими, скажімо, як комунікація з МЗС, митницею і, власне, з громадянами», - зазначив політолог.

За словами Голобуцького, нездатність якісно і швидко реагувати на виклики цілком логічно може привести до звільнення Владислава Криклія.

«Недостатньо сказати всім українцям за кордоном, щоб вони поверталися додому, не давши для цього літаки або автобуси. Тому ми стали свідками цієї кошмарної ситуації на україно-польському кордоні. Цей та інші випадки не пройдуть для Криклія безслідно. Досвід показує, що Зеленський готовий міняти будь-якого міністра в будь-якій ситуації, якщо його дії негативно проектуються на самого президента», - зазначив він.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: