Цього року у Києві вперше відбудеться новорічний парад

Цього року у Києві вперше відбудеться новорічний парад
Лондонський новорічний парад збирає понад 10 тисяч учасників та понад півмільйона туристів

Долучитися до параду зможуть усі охочі

23 грудня у Києві вперше відбудеться костюмований новорічний парад.

Костюмовані паради є обов'язковим та неодмінним атрибутом святкування Нового року в багатьох країнах. Відтепер світовий формат яскравого дійства проходитиме і в Україні.

Святкову ходу підтримує місто та Департамент культури КМДА.

Тема цьогорічної ходи «Святкують всі!».

«Як і сам Новий рік, новорічний парад — з музикантами, новорічними персонажами, фантастичними тваринами та супергероями, - стане справжнім символом свята, створить казкову новорічну атмосферу, об’єднає абсолютно різних людей», - сказала представник організаторів дійства Оксана Панкіна.

Серед усіх учасників масштабного заходу організатори проведуть конкурс на найкращий костюм. Автора найяскравішого святкового вбрання очікує справжній новорічний подарунок.

Долучитися до параду зможуть усі охочі. Для цього потрібно обрати один із запропонованих образів та зареєструватися за посиланням: goo.gl/1h1mhm.

Новорічні паради проходять в десятках міст світу. Так, найбільший в Європі Лондонський новорічний парад збирає понад 10 000 учасників та понад півмільйона туристів. Дефіле-парад у місті Квебек (Канада), який бере початок у далекому 1894 році, збирає близько мільйона гостей. Найвідоміший у світі парад проходить в Гонконзі, що присвячений китайському Новому року і завжди супроводжується ходою з червоним драконом на чолі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: