Карантин у дії: ВДНГ закрив усі розважальні локації (фото)

Карантин у дії: ВДНГ закрив усі розважальні локації (фото)
На всіх пропускних точках Експоцентру розміщені оголошення для відвідувачів 
Фото: ВДНГ

Територію ВДНГ повністю закрити неможливо

З 6 квітня територія ВДНГ обмежена для прогулянок для відвідування, а всі розважальні локації закриті.

Про це повідомили «Главкому» у пресслужбі ВДНГ.

Контроль відвідувачів парку відбувається за допомогою патрулів.

«Повністю парк закрити неможливо через те, що там працюють пожежники, метеорологи, через територію добираються на роботу лікарі (Феофанія), щодня там знаходяться співробітники, які забезпечують працездатність важливих об'єктів інфраструктури (електроенергетика, вода, зв'язок), в т.ч. чергові технічних служб Експоцентру і т.д.», - зазначили у ВДНГ.

На всіх пропускних точках Експоцентру розміщені оголошення для відвідувачів із закликом обмежити прогулянки та відвідування території ВДНГ під час карантину.

«Знаємо, домашня ізоляція стомлює не менше, аніж цілий день на роликах та велосипеді. Однак єдиний спосіб повернутися до звичного життя — бути відповідальними й дотримуватися встановлених правил та умов карантину», - зазначила адміністрація ВДНГ.

Нагадаємо, 6 квітня «Главком» повідомляв, що територія Національного комплексу «Експоцентр України» відкрита для відвідувачів.

Як відомо, із понеділка, 6 квітня, у столиці діють нові протиепідемічні обмеження. Згідно з ними, зокрема, заборонено «відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: