Київ уже готовий розпочати опалювальний сезон

Київ уже готовий розпочати опалювальний сезон

Столиця дочасно закінчила підготовку до опалювального сезону

Тепломережа Києва готова до початку опалювального сезону. Місто може розпочати опалювальний сезон раніше. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Технічно місто вже готове до пуску тепла в мережу. Фахівці комунального підприємства «Київтеплоенерго» здійснили перевірку котелень та теплопунктів. Усунули 6,5 тисяч пошкоджень на тепломережах та пошкоджень, що виникли в результаті гідравлічних випробувань. Підкреслю, що саме якісне проведення гідравлічних випробувань влітку допомагає уникнути багатьох аварійних ситуацій взимку, коли тепло вже запущене», - сказав Кличко. 

Він також зазначив, що місто готове надати необхідну допомогу управляючим компаніям, ОСББ та іншим житловим об’єднанням, аби вони змогли вчасно вступити в опалювальний сезон. 

«Фахівці «Київтеплоенерго» можуть оглянути справність обладнання і систем. Також закликаю всі ці об’єднання перевірити наявність заборгованості за тепло. Тобто – зробити все необхідне, аби потім не здійснювати роботи в авральному режимі, коли на вулиці буде мінусова температура», - зазначив Кличко. 

Київський міський голова також нагадав, що місто не тільки оновлює тепломережі і замінює аварійні труби, а й запроваджує новітні технології для утримання мереж.

«У новому опалювальному сезоні «Київтеплоенерго» досліджуватиме тепломережі за допомогою дронів із тепловізорами. Головне завдання такої техніки — оперативне виявлення ймовірних пошкоджень та «слабких місць» тепломереж, моніторинг стану енергетичного обладнання», - повідомив Кличко. 

Раніше повідомлялося, що у новому опалювальному сезоні комунальне підприємство «Київтеплоенерго» досліджуватиме тепломережі за допомогою аеромоніторингу.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: