Нова схема «віджимання» квартир: в Ірпені створено 15 фейкових ОСББ

Нова схема «віджимання» квартир: в Ірпені створено 15 фейкових ОСББ

Фейкові ОСББ об'єдналися в асоціацію «Спільна справа»

П'ятнадцять фейкових ОСББ в Ірпені об'єдналися в асоціацію «Спільна справа», яка почала відбирати у місцевих жителів неприватизовані квартири

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Віра Радченко.

«Сьогодні з'ясувалося, що всі 15 ОСББ, які створено лівими людьми і зареєстровано в Ірпені, об'єднали в асоціацію ОСББ «Спільна справа», - написала вона.

За її словами, поліція не реагує на звернення ЖБК, в якому створено ОСББ. «Заяву просто відправили як думаєте куди ?! Правильно в Ірпінь... Нехай там розбираються... І як я припускаю, розбиратися в Ірпені ніхто не буде», - зазначила Радченко.

Вона додала, що голова правління ЖБК, в якому створено ОСББ, уже в розпачі і погрожує пікетуванням. «Хоча і розуміє, що у КМДА немає повноважень вчиняти дії щодо скасування реєстрації…», - зазначила Радченко.

Вона також заявила, що з реєстру стали пропадати документи стосовно реєстрації фейкових ОСББ.

У коментарі під своїм дописом Радченко повідомила, що, за її даними, чотири ОСББ, які створені раніше і увійшли в асоціацію «Спільна справа» - вже врятувати не можна. «Там зовсім все погано. Почалося «віджимання» неприватизованих квартир», - сказала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: