Під Києвом автомобіль збив двох малолітніх дітей (фото)

Під Києвом автомобіль збив двох малолітніх дітей (фото)
Після наїзду на дітей автівку занесло на узбіччя і сталося зіткнення з бетонною опорою
Фото: Нацполіція

Дітей з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні

Сьогодні, 9 грудня, біля села Старе у Бориспільському районі сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

За попередніми даними, водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на хлопчика та дівчинку, які переходили дорогу. Після цього автівку занесло на узбіччя, де сталося зіткнення з бетонною опорою. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

В результаті ДТП 14-річну дівчинку та 9-річного хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні.

Також травми отримала жінка-пасажир легковика, зі сторони якої впала бетонна опора.

Наразі встановлюються усі деталі та обставини ДТП. На місці аварії працюють слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції, медики.

Нагадаємо, у Києві на спуску з Європейської площі на Поштову сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинула жінка. Водій Audi, не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Skoda. В результаті ДТП, загинула пасажир Audi і ще один пасажир постраждав, але від госпіталізації відмовився. Водія і пасажира Skoda госпіталізували. У водія Audi всі ознаки алкогольного сп'яніння.

У неділю, 8 грудня, на Софіївській Борщагівці зіткнулися два автомобілі і маршрутка.

 8 грудня на Лісовому масиві в Києві сталася страшна ДТП: автомобіль Skoda Octavia намагався припаркуватися, здав назад і збив на смерть жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: