Сестра Савченко розказала, що відбулось з землею, яку Надії виділяла столична влада

Сестра Савченко розказала, що відбулось з землею, яку Надії виділяла столична влада
Віра Савченко
Фото: Главком

Ми як були з однією квартирою на трьох, так і лишаємось, - заявила Савченко

Сестра і помічниця народної депутатки Надії Савченко Віра в інтерв’ю «Главкому» розповіла, чим закінчилась епопея з виділенням землі для Надії. Як відомо, два роки тому київська влада дала ділянку, але родина відмовлялася від тої ділянки, тому що земля нібито була болотистою.

«Для мене сама ця історія неприємна, тому що ініціатива була від мами, і я не встигла за цим прослідкувати. Всі мами атошників подавалися на землю. За законом, кожен киянин має право на землю у Києві. Ми з Надією відмовились від цього. Ця земля, на жаль, все одно брудом лягла на біографію Надії. У нас немає тієї землі, немає жодного документу, який би засвідчував, що нам її надали. Але є осад: для народу цю історію роздули, людям кинули це у вуха», - заявила Віра та підкреслила, що вони втрьох, - обидві сестри і мати, продовжують жити у своїй старій квартирі.

ЗМІ повідомляли, що матері Надії Савченко у липні 2016 року виділили 9 соток землі на околиці Києва. Однак виділена земельна ділянка – занедбана, зовсім поряд – болото.

«Всякі жінки Луценків їздять на «Лексусі», мають по 10 квартир, я вже мовчу про нашого міністра юстиції. Тобто їх це не стосується, а стосується тільки Савченко. Ми як були з однією квартирою на трьох, так і лишаємось. У родини є все, що я задекларувала: мій автомобіль, кошти від продажу книжок, кошти від продажу будиночка в селі на Житомирщині. Помешкання належало маминій сестрі, яка померла», - додала Віра Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: