Силовики взяли Лавру в облогу (фото)

Силовики взяли Лавру в облогу (фото)
У Лаврі вже майже сотня заражених коронавірусом
Фото: facebook.com/vitaly.chervonenko

Зафіксована друга смерть у монастирі

Поліція взяла в очеплення Києво-Печерську лавру. Нікого не пускають і не випускають. Про це повідомив журналіст Віталій Червоненко у Facebook і виклав відповідні фото.


13 квітня Києво-Печерська лавра підтвердила другий випадок смерті від коронавірусу у монастирі. Про це повідомляє пресслужба Московської церкви в Україні у Facebook.

Раніше повідомлялося про смерть архімандрита Нектарія, який мав ряд хронічних захворювань За наявності важкої форми пневмонії два тести на коронавірус спочатку не виявили у нього інфекції.

«Сьогодні в лікарні помер ще один монах Лаври, обставини смерті якого ще не повідомлялися», - йдеться в повідомленні.

У Московській церкві також додали, що всі ченці пройшли медичне обстеження. Кілька людей вже перебувають на стаціонарному лікуванні у медзакладах Києва.

«Загальна кількість інфікованих коронавірусом уточнюється, оскільки всі обстеження проводяться державними медичними установами», - додали у пресслужбі.

Всього у монастирі коронавірусом заразились майже 100 осіб.

У зв'язку зі спалахом інфекції в Лаврі, київська влада вирішили закрити монастир на карантин.

5 квітня ЗМІ повідомили, що у настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус. 11 квітня його було госпіталізовано до Олександрівської лікарні. Наразі невідомо, чи підтвердився у нього коронавірус.

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей. За минулу добу від коронавірусу померли 10 людей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: